Да помогнем на пострадалите в Хаити

Много и известни имена от шоубизнеса обединиха сили в благотворителната кампания “Hope For Haiti Now”, която ще дари всички набрани от нея средства в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Хаити на 12 януари. В инициа

2010-01-23 22:24:33
Да помогнем на пострадалите в Хаити
Много и известни имена от шоубизнеса обединиха сили в благотворителната кампания “Hope For Haiti Now”, която ще дари всички набрани от нея средства в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение в Хаити на 12 януари.

В инициативата, организирана от холивудския актьор Джордж Клуни и MTV, участие взеха Кристина Агилера, Мадона, Риана, Шакира, Джъстин Тимбърлейк, Стинг, Дженифър Анистън, Джулия Робъртс, Брад Пит, Робърт Патинсън, Том Ханкс, Холи Бери и още много други.

Тази вечер от 21:40 ч. БНТ започна излъчването на благотворителния концерт, организиран в рамките на кампанията.

Всеки, който се чувства съпричастен с жертвите на опустошителното земетресение, може да изрази своята подкрепва към инициативата с SMS на кратък номер 1255 за всички мобилни оператори (цената на SMS-а е 1,20 лв). Събирането на средства е част от кампанията на Българския червен кръст, която ще продължи до 15 февруари.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия